21.8.2011

Esineruutu pellolla

Vanhempien piha rajautuu peltoihin, ja ne ovat tähän aikaan sängellä. Teinpä sitten kummallekin koiralle pienen esineruudun.

Routa on etsinyt esineitä ennenkin joten se sai vähän isomman alueen (n. 6x30 askelta) ja Budille tein ihan pikkuruisen ruudun (n. 1,5x1,5m).

Palkkioksi tein kuppiin koiranmakkarapaloja ja raksuja.

Budin ruutuun ripottelin frolicinpaloja, joita se etsikin hyvin. Se kävi pari kertaa alueen ulkopuolella, mutta palasi ihan itse takaisin. Sitten se oli omasta mielestään löytänyt kaiken ja kävi pissillä. Minä komensin sen vielä etsimään, ja hetken päästä se löysikin talouspaperihylsyn, jonka sisälle olin laittanut muutaman frolicin. Hirmu kehut ja mentiin yhdessä herkkukupille.

Routa luuli että mennään lenkille, ja kutsuin sen sitten ruudun reunaan. Lähetin sen etsimään ja jäin itse tielle kyykkyyn odottelemaan. Ennen pitkää se löysikin ensimmäisen puutarhahanskan. Se tippui juuri ennen luovutusta ja pyysin sen hakemaan sen. Se menikin takaisin ruutuun ja haki toisen puutarhahanskan. Sain sitten molemmat kerralla. Palkitsin makkaralla ja raksuilla ja lähetin ruutuun. Jäljellä olevat kaksi esinettä olivat vähän hankalampia, ei olisi oikein enää into riittänyt, mutta sählypallo ja paperihylsy löytyivät kuitenkin. Ihan loppuun riitti isompi kasa makkaraa palkkioksi.

Tosi hienosti Routa jaksoi sinnitellä vaikka kuumakin oli!

0 kommenttia: